Home

Yopo’s voor Manuf

Share Button

Ik vraag onlangs aan één van mijn jonge collega’s over de “whereabouts” van een andere collega op messenger. Wij gebruiken messenger op ‘t werk omdat we zeer veel telefoneren en zo alternatief bereikbaar zijn. Ik hoop alleszins toch dat messenger enkel (of vooral) voor het werk gebruikt wordt op het bureau. Maar ‘t ging over de yopo’s. Je moet vandaag toch al van de “in-crowd” zijn om alles te begrijpen, voluit betekent het: Young Potentials voor Manfacturing of gewoon jonge mensen met potentieel voor de afdeling productie. Je kan hier natuurlijk nog verder in gaan hé; bvb. moeten de KPI’s voor de Oldpo’s lager liggen dan voor de Hipo’s of meer overeenstemmen met die van de Lowpo’s or Nopo’s?

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>